3 idei tumblrish de mancare pentru scoala!

Daca a inceput scoala de doua saptamani si noi am inceput sa ne trezim mai devreme, sa ne culcam mai devreme, sa incepem sa avem teme, sa murim de frica cand avem ora cu proful sau profa aia nebun/a si printre altele sa ne gandim si ce sa mancam.

Daca esti de dimineata la scoala, nu prinzi sa mananci acasa micul dejun. Daca esti de dupa masa, nu poti sa mananci pranzul si de cele mai multe ori nici cina acasa. Asa ca in loc sa iti mai iei covrigi de la Luca care stiu ca sunt buni dar sunt variante mai sanatoase zic sioo sau sa iti iei niste chipsuri de la bufet, uite 3 idei cu ce sa-ti pui in ghiozdan/geanta de mancare pentru toata ziulica.

1. Mix alune+fructe
De ce ai nevoie? fructe gen banane, mar, struguri si alune de care ai sau de care vrei
Ce sa faci? Taie fructele feliute si amesteca-le cu alunele
Ce sa nu faci! Din experienta spun. Daca e pentru scoala, nu pune gem! Sau miere! Sau ceva care o sa iti distruga caietul de romana.

image

2. Paste
De ce ai nevoie? Paste in primul rand dăă, masline, rosii cherry ca alea sunt mai bune si sunca sau salam optional. Ca sa fie mai artistic, adauga si piper ca sa se vada.
Ce sa faci? Fa pastele cum se fac ele, dupa taie feliute de masline, adauga rosiile si taie cubuletele de salam sau sunca.
Ce sa nu faci! Daca sunt niste paste mai vechi din frigider, zic sa nu le iei cu tine. Sau ia-le la pachet cu niste pastile pentru durerea de burta.

image

3. Ceva mai speşal
De ce ai nevoie? Alune din nou si piscoturi sau biscuiti
Ce sa faci? Pune alunele si piscoturile sau biscuitii in caserola. E destul de usor.
Ce sa nu faci? Fara reguli aici. Doar verifica termenul de valabilitate.

image

Pofta buna!

Spune-ti parerea!