Cum am facut-o pe mama sa planga

Au trecut majoritatea datilor importante in care trebuie sa iti bati capul cu ce cadouri mai trebuie sa gasesti pentru toti: pentru prieteni, pentru familie, pentru vecinu’. Totusi nu trebuie sa existe intotdeauna un motiv pentru un gest frumos. Sometimes simply giving back is enough. In asta crede si Royal Rose Bucharest, care m-a ajutat sa o surprind pe mama saptamana asta.

Cum a decurs ziua? Am vorbit cu Royal Rose Bucharest, le-am spus preferintele, cam cum as vrea sa arate, florile care ii plac mamei, culoarea ei preferata si cand a fost totul gata, mi-au trimis o poza cu rezultatul. Ooo da, asa da!


Seara a pornit buchetul catre noi cu un Uber de la sediul din Dorobanti si eu jur ca aveam cele mai mari emotii! Ma gandeam daca o sa iasa totul bine, daca o sa fie surprinsa, daca o sa ii placa, daca o sa se prinda, daca o sa mearga interfonul sau nu. Nu functiona interfonul pana la urma! Asa ca s-a dus tata jos sa ia florile si sa le aduca. Intre timp mama isi vedea de treaba, punea hainele la uscat, n-avea nicio idee de ce se intampla si cand am strigat-o sa vina in holul de la intrare ca sa vada surpriza, a avut un mare moment de whaaaaat.

I-a placut foarte mult aranjamentul si iti spun ca nu e nimic mai frumos decat sa vezi cum ii sclipiricesc ochii mamei tale de fericire.

Asa ca gandeste-te acum la o persoana foarte draga tie, strange niste bani si indata ce poti, fa asta. Te provoc sa faci o surpriza frumoasa pentru cineva care merita pentru ca cel mai frumos sentiment e sa daruiesti. Suna cheesy? Poateee, dar asa e.

In plus, Royal Rose Bucharest iti pune la dispozitie si buchete de flori demne de „goals”!

Pe Facebook ii gasiti aicidaca trimiteti mesaj o sa primiti indata raspuns, site-ul lor e asta de unde puteti sa descarcati si aplicatia de unde puteti cumparati direct si sa vedeti buchetele si preturile si daca vreti sa dati un follow pe Instagram ca sa va apara in news feed poze cu buchetele de la Royal Rose Bucharest, asta e contul lor.

My rate? 10 din 10!

Spune-ti parerea!